Stordal
  Startside     Om Stordalsferien     Laksefiske     Hjortejakt     Rådyrjakt     Småviltjakt     Friluftsliv, fjelltur og ørretfiske     Skiferie     Leilighet     Bildegalleri     Paintball bane     Juletreplantasje  

Om Stordalsferien

OM STORDALSFERIEN

Stordalsferien vart starta i 1994. Først med utleige av lakseelv og hjortejakt som eit tillegg til tradisjonelt landbruk. Det har heile tida vore ei jamn utvikling av det vi kan tilby. Tradisjonelt landbruk vart avvikla i 2001, og i dei seinare åra har Stordalsferien gradvis utvida sine tilbud. I samarbeid med andre aktørar i Stordal har vi no eit komplett tilbud for turister og andre som ønsker en aktiv ferie med vekt på fiske, jakt og friluftsliv. Vi har også et utvida konsept for bedrifter som ønsker noe spesielt for sine kunder, ansatte eller sine forretningsforbindelser.

Stordal og Stordalsferien ligger sentralt til, med kort reisetid til de fleste severdigheter på Sunnmøre. Et ypperlig sted for "base", om man vil rundt i distriktet på dagsturer. Leiligheten og ikke minst området rundt er barnevennlig. I nærområdet har vi en ny villmarkscamp, både til arr. og til overnatting. Den er meget barnevennlig med en liten bekk som renner gjennom campen og området er godt skjerma for innsyn, selv om den ligger sentralt til i Stordal.
Se Overnatting / Leilighet

Det er muligheter for småviltjakt, rådyrjakt og hjortejakt. Også som gjestejegere på hjortejakt. Guiding for fjellturer, sommer og vinter.

Fiske i lakseelv. Fjordfiske med eller uten fører/kjentmann.

Fra Oslo./ Trondheim

E6 mot Trondheim / Oslo. Tar av på DOMBÅS, mot Ålesund/ Åndalsnes på E39/ E139. Ca. 80 km fra Åndalsnes mot Ålesund tar en av mot STORDAL/GEIRANGER på SJØHOLT. Avstand Sjøholt - Stordal er ca. 20 km.

ELLER

Fra Oslo E6 nordover til Otta
Tar riksvei 15 mot Geiranger/ Stryn. Tar av mot Geiranger etter Grotli, passerer Geiranger videre til Eidsdal. Ferge over fjorden, og kjører mot Ålesund. Avstand fra ferge til Stordal (mot Ålesund) er ca. 20 km.
Flyplass: Ålesund lufthamn, Vigra. Avstand til Stordal ca 75 km.
Togstasjon: Åndalsnes, Avstand til Stordal ca 100 km.
Henting / bringing fra / til togstasjon eller flyplass, intern transport i Stordal og eventuelle omvisningsturer kan arrangeres.

Sjå været i Stordal:

Været i Stordal, TV2 / storm

Været i Møre og Romsdal, Sunnmørsposten

Hos Stordalsferien finner du tilbud om:

Oppdaterte tider for:

>>  Ledige tider, laksefiske
>>  Fortløpende fangstrapport
>>  Overnatting leiligheit
>>  Hjortejakt.
>>  Rådyrjakt
>>  Glimt fra 2009
>>  Glimt fra 2008
>>  Glimt fra 2007
>>  Glimt fra 2006

Admin
Stordal Innehaver: Jarle Hove, N-6250 STORDAL, NORGE
Tlf. 00 47 70 27 82 89 - 00 47 91 11 44 15
E-post: post@stordalsferien.no
Stordalsportalen.no